• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ERA Pank langes reitingu põhja

  ERA Panga riskiaste on poole aastaga tõusnud üle 10 punkti 19,92 punktini. ERA Pangast jääb riskireitingus tahapoole vaid Maapank. Eesti usaldusväärseim pank on eelmise kuu tulemuste alusel Hansapank, kelle riskiaste oli aprillis 0,63 punkti.
  ERA Panga bilansimaht kahanes eelmisel kuul üle 7 protsendi. Tallinna Panga riski- ja varahalduse osakonna juhataja Rändy Hütsi kommenteeris, et bilansimahu nii suur vähenemine on väikese panga puhul kahtlemata palju. Samas ütles Hütsi, et riskireitingu põhjal ei saa kaugeleulatuvaid järeldusi teha. «Reiting soosib üldjoontes suuri kommertspanku,» lisas ta.
  ERA Panga bilansis on võrreldes märtsiga vähenenud enim nõuded välismaistele krediidiasutustele, 114,8 miljoni krooni võrra 43,2 miljoni kroonini. Nõuete vähenemine välisriikide krediidiasutustele on ERA Panga bilanssi võrreldes teiste Eesti kommertspankadega kõige enam mõjutanud.
  ERA Panga juhatuse esimees Jaak Kiiker pidas bilansimahu kõikumist 7 protsendi ulatuses ühe kuu lõikes tavaliseks. «Samas on kasvanud sularaha ning nõuded keskpangale, samuti laenud klientidele,» rääkis Kiiker.
  Kiiker ei osanud ERA Panga usaldusväärsuse langust Äripäeva reitingus kommenteerida. «Ma ei saa selle kohta midagi öelda, kui ma pole seda näinud,» lausus Kiiker.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.