• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Töökoht kohandub erinevateks vajadusteks

  Et aidata büroode sisus-tajaid, palus Äripäev Eesti mööblimüüjatel teha hinnapakkumuse ühele töökohale, mis sisaldaks üht reguleeritavat ratastel bürootooli, töölauda, mis koosneb põhilisest töölauast, arvutilauast, abilauast, ja sahtlilaekast ning kõrgemast poolkinnisest kapist. Lisada palusime mööbli paigalduse ja transpordi kulud, tellimuse tähtaja ja garantiiaja.
  Standard paigaldab mööbli ise ja paigalduse hind sisaldub mööbli maksumuses, nagu Fanikol ja ELKE Palivere Puidutööstuselgi (ELKE PP). Datel pakub paigaldust lisateenusena, see sõltub tellitava mööbli kogusest. Ühe töökoha kohalevedu maksab 150 krooni. Pakutud hinnad sisaldavad Tallinna piires kauba kliendile kohaletoimetamist. Tasuta teeb Datel eelnevalt mööbli paigutuse plaani koos ruumiliste vaadetega. Thulema mööblipaigaldus maksab 10% kohale toimetatava kauba maksumusest. O'Benderi mööbli paigaldus ja transport Tallinna piirides on hinna sisse arvestatud. ASKOst on samuti võimalik saada firmapoolset paigaldust, mis moodustab 3--5% kauba hinnast. Kui tegu on suurtellimusega, kuulub paigaldus hinna sisse. Tavapäraselt pakuvad firmad kas melamiinist või naturaalsest spoonist kattega büroomööblit. Datel peab aga melamiini mitte küllalt tugevaks lauapinna materjaliks ja pakub selle asemel hallikasvalge värvkattega lauda.
  Tellimuse täitmise tähtaeg on lühim Tarmeko melamiinkattega mööblil, mille saab kohe laost kätte. Naturaalse spooniga tellimuse puhul kulub kaks nädalat.
  Datel pakub tellimuse täitmise tähtajaks olenevalt materjalist 1--2 nädalat. Thulemast saab laminaatkattega mööbli kätte kolme päeva jooksul ja spoonitud kahe nädalaga, Standardist 1--3 nädalaga. Faniko pakub melamiinkattega nii Itaalia kui ka Saksa mööblit. Itaalia mööbli saab kätte 2--3 nädala jooksul ja Saksa mööbli 5--6 nädalaga. Faniko laudadel on kaablikanalid ja sahtlikonteinerid ning kapid on lukustatavad. Saksa laua jalad on A-kujulise asetusega ja ratastel.
  O'Benderi hinnapakkumuses märgitud mööbliesemete tarnetähtaeg on 3--4 nädalat.
  ASKOs on kataloogitoodetel (nat. pöök) tellimuse tähtaeg 2 nädalat, s.o tellides hiljemalt teisipäeva lõunal, saab kauba kätte järgmise reede õhtul. ASKO teistel toodetel on tarnetähtaeg 4--6 nädalat. ELKE PPs on tarneaeg olenevalt kaubamärgist 4--8 nädalat.
  Seda, et nende töökoha kapp sisaldab seinariiulit,on hinnapakkumuses märkinud ASKO, ELKE PP, Tarmeko, Thulema ja Datel.
  Dateli mööbli garantii on tavaliselt 2 aastat, toolidel 5 aastat. Thulema, Tarmeko ja Standard annavad garantiiks 2 aastat, Faniko 1--3 aastat, toolidele3--5 a. O'Bender pakub toodetele garantiid 2 aastat, ASKOst ostetud mööblile saab reeglina aastase garantii, mille jooksul firma arvates peaks ilmnema normaalse ekspluatatsiooni korral tootja vead. ELKE PP mööbli garantii on sõltuvalt kaubamärgist 1--5 aastat. Tavaliselt on toolidel pikem garantii kui mööblil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.