Kasutamata puhkuse hüvitamine

01. juuni 1998, 00:00

Töötaja on sageli nõus sellega, et jätab oma puhkuse kasutamata, kui tööandja selle rahaliselt hüvitab. Kui tööandja seda teeb, on tegemist otsese seaduserikkumisega. Küll aga peab tööandja hüvitama töötajale kogu kasutamata puhkuse kõikide tööaastate eest siis, kui töötajaga tööleping lõpetatakse.

Teatavasti 01.09.1996 muudeti töökoodeksi paragrahvi, mis lubas tööandjal hüvitada kasutamata puhkust mitte rohkem kui kahe tööaasta eest. Pole oluline, mis alusel tööleping lõpetatakse -- on see töötaja enda soov, tööandja algatus või isegi töölt vabastamine töötaja süülise käitumise tõttu.

Lõpparvega hüvitatakse kasutamata jäänud puhkus, lähtudes sellest palgast, mida töötaja saab töölepingu lõpetamise hetkel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing