Lobby-gruppidele anti stardipauk

04. juuni 1998, 00:00

Teisipäeval teatas rahandusminister Mart Opmann, et valitsus kavatseb järgmise aasta alguses kehtestada lukskaupade maksu, mille määr võib olla kuni 50% kauba hinnast. Kuid minister ei osanud konkreetselt öelda, millised kaubad maksustatakse. Nimistut alles koostatakse. Sellega andis Opmann ettevõtjatele stardipaugu. Neil on nüüd pool aastat aega tegutseda, et enda kaubad luksuskaupade nimekirjast välja jääksid ja et konkurendi kaubad nimekirja saaksid.

Õlleaktsiiside ümber toimunu on näidanud, et rahandusministeeriumile meeldib olla lobby-gruppide poolt töödeldav.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing