• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kultuuritöötajad saavad soodsamalt kindlustust

  ASi Eesti Kindlustus juhatuse esimehe Ivar Virkuse sõnul on kindlustusselts saanud TALO liikmete näol juurde 50 000 potentsiaalset klienti.
  Kultuuritöötajate ametiliitude esimees Linnar Kaldmaa ütles, et TALO soovib välja arendada uusi kindlustusliike kunstnikele, muusikutele ja näitlejatele. «Näitleja või laulja saaks kindlustuse hääle kaotuse puhul, puhkpillimängija saab näiteks hambad kindlustada,» ütles Kaldmaa.
  Ansambli Compromise Blues liige, trompetimängija Jaak Vasar arvas, et kui talle sellist kindlustust pakutakse, võtaks ta selle kindlasti vastu. «Eks ma varem olen ka seda küsinud, aga pole pakutud,» sõnas ta.
  Ivar Virkuse sõnul on eespool esitatud kindlustusliik mõeldav, kuid kindlasti kallim kui tavaline kindlustusteenus. «Võime selle vahendada mõnda lääne kindlustuskompaniisse, kui on ainult üks-kaks soovijat,» lisas Virkus.
  Estonia teatri arendusdirektor Toomas Türnpuu ütles, et kogu teatrikollektiiv on kindlustatud Eesti Kindlustuses alates eelmise aasta jõuludest. Tema sõnul on Estonia teatri kollektiivil õnnetusjuhtumi kindlustuse poliisid.
  Estonia teatri ooperisolistid ja balletiartistid on kindlustatud kuni 50 000 krooni peale, teatri muud töötajad kuni 25 000 krooni peale.
  Türnpuu sõnul on õnnetusjuhtumi kindlustust ka paaril korral vaja läinud. Ta rääkis, et äsja kukkus ooperilaulja Mare Jõgeva Tallinnas Raekoja platsil kontserti andes ja selle eest makstakse ilmselt väike kahjusumma välja.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Tänast Tallinna börsi tõusu vedas Enefit Green
Tallinna börs lõpetas tänase kauplemispäeva tubli tõusuga, head minekut näitasid nii Pro Kapital Grupp kui Enefit Green.
Tallinna börs lõpetas tänase kauplemispäeva tubli tõusuga, head minekut näitasid nii Pro Kapital Grupp kui Enefit Green.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Mänguturul tasub investoritel vaadata vanade tegijate poole
Kuigi mängutootjate aktsiad on pandeemia algusest kõvasti kasvanud, ei pruugi olla veel hilja kasvust osa saada, rääkis Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Aivar Õepa. Siiski on tema hinnangul idufirmade asemel mõistlikum vaadata turul juba kanda kinnitanud ettevõtete poole.
Kuigi mängutootjate aktsiad on pandeemia algusest kõvasti kasvanud, ei pruugi olla veel hilja kasvust osa saada, rääkis Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Aivar Õepa. Siiski on tema hinnangul idufirmade asemel mõistlikum vaadata turul juba kanda kinnitanud ettevõtete poole.