• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Autokütuse hinnale odav toornafta ei mõju

  ASi NB juhatuse esimees Aleksander Kannus ütles, et Eestis tegutsevad kütuse jaemüügifirmad jälgivad kõigepealt seda, kas Eesti Statoil langetab või tõstab hindu. «Kui Statoil laseb hinna alla, teevad seda ka teised,» kinnitas ta.
  Jaemüügihinnad peaksid olema Eestis juba ammu tunduvalt kõrgemad, väitis Kannus. «Praegu tegelevad kütusemüüjad lollusega ja üritatakse kasumi arvel hinda võimalikult madalal hoida, et säilitada turuosa,» rääkis ta.
  Kütusefirma juhi sõnul on toornafta hinna muutus maailmaturul teisel tasemel mäng, millele ei tohiks kohalikud jaemüüjad reageerida. «Maailmaturu hindade muutus annab vaid ajendi, et siin hinnaga mängida,» väitis Kannus.
  ASi Eesti Statoil juhatuse esimees Epp Kiviaed rääkis, et kütuse jaemüügihinda mõjutavad nii nafta hind maailmaturul kui USA dollari kurss krooni suhtes. «Kuigi nafta hind maailmaturul on tuntavalt langenud, on dollari kurss teinud oma tõusuga tasa hinnalanguse,» lausus Kiviaed. «Nende faktide järgi ei muutu kütuse jaehind.»
  ASi Alexela tanklate projekti juht Aivar Räim märkis samuti, et USA dollari kurss on sedavõrd tõusnud, et nafta madal maailmaturu hind ei tohiks Eesti jaemüügiturul hindu kõigutada.
  Räim ütles, et Neste kütuseterminaalides, kust enamik Eesti kütusefirmasid autokütust ostab, pole praegu hinnalangust näha. «Pigem on seal näha kütuse hinna tõusu,» väitis Räim.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.