18. juuni 1998 kell 22:00

18. lend üllatab nõiduslikus «Kuradieliksiiris»

Eesti Draamateatris 19.--21. juunil kell 20, 2 vaatust, pilet 150 krooni.

Lavastaja Priit Pedajas, kunstnik Pille Jänes, muusikaline juht Riina Roose. Osades Veikko Täär, Mait Malmsten, Külli Teetamm, Jan Uuspõld, Tõnu Aav, Sulev Teppart, Taavi Teplenkov jt.

Kiire tööaja sees mõjus «Kuradieliksiir» meeldiva lõõgastusena. Lavaasetus oli huvitav. Ka Aurelie maali loomise visuaalsed efektid mõjusid huvitavalt.

Noortest näitlejatest avaldas muljet Jan Uuspõllu ümberkehastumine juuksurist õuemarssaliks ja kohtunikuks. Karakterina oli juuksur väga hästi välja mängitud nagu oli ka parun. Etendus võinuks vaid lühem olla.

Etendus kulges ootuspäraselt üllatuslikult alates publiku sättimisest krigisevale pöördlavale kuni tegevuse pingestatud keerdkäikudeni. Draamateater jätkab suveetenduste traditsiooni heas valikuis. Meeldis muusikaline kujundus, mis on näitlejatesuhtes väga nõudlik.18. lennu noored aga esitasid mitmehäälseid laule veenvamalt kui mõnigi pikkade traditsioonidega taidluskoor.

Hetkel kuum