• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  18. lend üllatab nõiduslikus «Kuradieliksiiris»

  Eesti Draamateatris 19.--21. juunil kell 20, 2 vaatust, pilet 150 krooni.
  Lavastaja Priit Pedajas, kunstnik Pille Jänes, muusikaline juht Riina Roose. Osades Veikko Täär, Mait Malmsten, Külli Teetamm, Jan Uuspõld, Tõnu Aav, Sulev Teppart, Taavi Teplenkov jt.
  Kiire tööaja sees mõjus «Kuradieliksiir» meeldiva lõõgastusena. Lavaasetus oli huvitav. Ka Aurelie maali loomise visuaalsed efektid mõjusid huvitavalt.
  Noortest näitlejatest avaldas muljet Jan Uuspõllu ümberkehastumine juuksurist õuemarssaliks ja kohtunikuks. Karakterina oli juuksur väga hästi välja mängitud nagu oli ka parun. Etendus võinuks vaid lühem olla.
  Etendus kulges ootuspäraselt üllatuslikult alates publiku sättimisest krigisevale pöördlavale kuni tegevuse pingestatud keerdkäikudeni. Draamateater jätkab suveetenduste traditsiooni heas valikuis. Meeldis muusikaline kujundus, mis on näitlejatesuhtes väga nõudlik.18. lennu noored aga esitasid mitmehäälseid laule veenvamalt kui mõnigi pikkade traditsioonidega taidluskoor.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.