30. juuni 1998 kell 22:00

Tekib maailma suurim audiitorfirma

Price Waterhouse ja Coopers & Lybrand teatasid oma ühinemisest 1997. a septembris. 1998. a mais andsid sellele oma nõusoleku ka Euroopa komisjon ning USA kohtuministeerium. Ühinenud firmad müüsid eelmisel finantsaastal oma teenuseid kokku 15 mld dollari eest. PricewaterhouseCoopersil on 152 riigis 9000 partnerit ja 867 kontorit, kus töötab 140 000 inimest.

PricewaterhouseCoopersi tegevusaladeks on auditeerimine, raamatupidamine ja maksunõustamine, juhtimise, infotehnoloogia-, finants- ja personalijuhtimise alased konsultatsioonid ning õigusteenused.

«Olles küll globaalne firma, arvestame me eelkõige kohalikku eripära ja püüame olla parimaks oma ala kohaliku teenuse pakkujaks üle terve maailma,» kuulutasid firma maailma juhatuse esimees Nicholas Moore ja tegevdirektor James Schiro. ÄP

Hetkel kuum