Honda-müüja võttis Citro?nid üle

03. juuli 1998, 00:00

Hondade maaletooja AS Veho Eesti sai 1. juulil Citro?ni ametlikuks esindajaks Eestis. «Kõik kohustused, mis Citro?nide endine esindaja AS Japauto on oma klientidele andnud, võttis Veho Eesti üle,» kinnitas Veho Eesti juhatuse esimees Mart Kõpper.

Täna avab Veho Eesti Tartus ning Pärnus Hondade ja Citro?nide uued keskused. Juuni keskel sõlmis Veho Eesti Tartu firmaga Dinor Vara rendilepingu, mille kohaselt rendib Veho Eesti viis aastat Tartu suurimat, 357 ruutmeetri suurust autosalongi ning teenindusruume.

«Lisaks oleme Tartusse sisustust muretsenud ligi poole miljoni krooni eest,» täpsustas Kõpper. Pärnu keskusesse on Veho Eesti investeerinud 8 mln krooni. ÄP

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:44

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing