• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uebersee pank suurendab osalust Forekspangas

  Forekspanga turundusdirektor Ranno Pajuri ütles, et suurenenud pole mitte ?veitsi panga, vaid tema klientide osalus. Uebersee pangale endale kuulub 3,3% Forekspangast.
  Forekspank sõlmis Uebersee pangaga mandaatlepingu panga omakapitali suurendamiseks. Pajuri sõnul loodetakse emissioon läbi viia selle kuu jooksul.
  Emissiooni maht ei ole Pajuri sõnul veel kindel. Algselt oli omakapitali suurendamine tingitud Venemaa Pioneer Panga aktsiate kavandatud ostust, mille hind oli varem kokku lepitud ligi 80 mln krooni. «Emissioon toimub praegu väiksemas mahus,» lisas Pajuri.
  Forekspanga pikaajaline arengukava näeb ette strateegilise partneri kaasamist. Mandaatlepingu kohaselt leiab Uebersee pank Forekspangale partneri lähema 16 kuu jooksul. Forekspanga juhatuse esimees Ivar Lukk ei pea tõenäoliseks, et Uebersee pank saab Forekspangas enamusosaluse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.