• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lühiuudised

  Leks Kindlustus teatas ASi Eriõli nõuet kommenteerides, et äriühingutega Serlin ja Nongent sõlmitud garantiilepingute järgi on Leksi kindlustusvastutus kahe lepingu peale kokku 1,8 miljonit.
  Ülejäänu on kaaskindlustatud Nordikas ja seega on Nordika vastutus sellest 3,2 miljonit krooni, märkis Leksi õigusdirektor Ivo Viires. «Iga kindlustusselts vastutab otse kliendi ees.» BNS
  Pangainspektsioon oli Hoiupanga juhtkonna kahtlastest aktsiatehingutest juba tükk aega tagasi teadlik ning asja uuritakse, ütles Kaja Kell Eesti Pangast.
  «Raha laenamine oma töötajatele Hoiupanga aktsiate ostuks on ilmne rikkumine,» ütles Kell. «Täpsemaid detaile ei saa praegu avaldada, sest see ei lange kokku seaduses ette nähtud pangasaladuse hoidmise kohustusega.» Ta lisas, et praegu on veel vara spekuleerida teemal, kas Hoiupanga juhtide asjus algatatakse uus kriminaalasi.
  Ajaleht Eesti Ekspress kirjutas, et mitmed Hoiupanga direktorid ja poliitikutest suurkliendid on börsi kõrgpunktis võtnud Hoiupangast laenu ja ostnud selle eest panga aktsiaid. Jätkuva börsilanguse tõttu ei suuda nad laene enam tagasi maksta, mis tähendab pangale järjekordset kahjumit. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
ELMO Rendi aktsia püüdleb IPO hinna juurde tagasi
ELMO Rent teatas täna novembri tulemustest ning ka uuest ligi 20 protsenti kõrgema hinnaga aktsiaemissoonist. Aktsia hind vastas sellele korraliku tõusuga, saavutades maksimumiks päeval isegi üle 11protsendilise kasvu.
ELMO Rent teatas täna novembri tulemustest ning ka uuest ligi 20 protsenti kõrgema hinnaga aktsiaemissoonist. Aktsia hind vastas sellele korraliku tõusuga, saavutades maksimumiks päeval isegi üle 11protsendilise kasvu.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Eestis kahtlustatakse esimesi juhtumeid uue koroonatüvega
Eestis tuvastati kaks positiivset koroonaviiruse proovi, mille puhul võib tegemist olla Omikroni tüvega, teatas terviseamet.
Eestis tuvastati kaks positiivset koroonaviiruse proovi, mille puhul võib tegemist olla Omikroni tüvega, teatas terviseamet.