• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Usaldus pankade vastu on langenud

  Forekspanga, Hoiupanga, Ühispanga, Hansapanga, Maapanga ja Tallinna Panga kohta tehtud uuring näitas, et ehkki üksikud pangad olid võrreldes aastataguse ajaga veidi usaldust juurde võitnud, langes usalduse tase keskmiselt.
  Forekspangale andsid vastajad eelmise aastaga võrreldes positiivsema hinnangu kõigi tunnuste lõikes. Forekspanga tõus oli eelmise aastaga võrreldes suurim.
  Endiselt on Hansapank hinnatuim, väärtustatakse usaldusväärsust, perspektiivsust ja kliendisõbralikkust, vaid teeninduse kiirusega ei oldud rahul.
  Hinnang Hoiupangale on langenud, heaks pidasid vastajad vaid panga klienditeenindust.
  Ühispangale antud hinnang on eelmise aastaga võrreldes tõusnud, enam hinnati usaldusväärsust ja kliendisõbralikkust, vähem laenutingimusi, perspektiivsust.
  Uuringust on näha Maapangasse suhtumise halvenemist juba mais -- usaldus langes oluliselt juhtivtöötajatel ning kõrgema haridusega vastajatel, veidi vähem reatöötajatel ning madalama haridusega vastajatel.
  Tallinna Panga teenindust hinnati heaks, laenutingimusi, usaldusväärsust ja perspektiivsust halvemaks.
  Kokku küsitleti üle Eesti 920 inimest, kellest 16% ei ole seotud ühegagi kuuest uuritud pangast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.