• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tõus Tallinna börsil jätkus

  Vastu maaklerite ootusi ei järgnenud neljapäevasele tublile tõusule reedel korrektsiooni ning aktsiate hinnad jätkasid liikumist üles. Taas toetas Tallinna tõusu huvi Eesti aktsiate vastu Helsingis.
  Investorite huvi koondus eeskätt Hansa- ning Hoiupangale, mille ühinemisele oli panuseid teha viimane aeg, aga ka Forekspangale, mille ühest suurinvestorist tingitud tugev tõus hoolega viimaste nädalate kahjusid likvideeris.
  Kolm ülalnimetatut andsidki põhiosa reedesest suhteliselt tagasihoidlikust kauplemiskäibest. Forekspank oli ühtlasi suurim tõusja.
  Ainsana pangasektoris langes Ühispank. Pangasektori indeks tõusis 4,64 protsenti 377,61ni ning tööstussektori indeks langes põhiliselt Norma järsu languse tõttu 0,89 protsenti 45,05 punktini.
  Uuelt nädalalt võib oodata hinnatõusu pidurdumist ning võimalik (kuid mitte vältimatu) et ka väikest langust.
  Põhilisteks suunaandjateks on ikkagi pankade liitumisega seotud uudised ning samuti välisinvestorite meeleolu mõjutav informatsioon maailma suurematelt turgudelt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.