Valitsus julgustas rahanõudjaid

20. juuli 1998, 00:00

Oma otsusega kompenseerida pankrotistunud Maapanga suurhoiustajate hoiused julgustas valitsus mitmeid huvigruppe häälekamalt toetusi nõudma. Nii võtsid kokkuvarisenud investeerimispüramiidi EAG Autokeskuse võlausaldajad nõuks taotleda valitsuselt, et neile nagu Maapanga hoiustajatele hüvitataks kaotatud raha. Kindlasti meenub sügisel algava riigieelarve arutelu käigus õpetajatele, kuidas valitsus ei leidnud neile möödunud aastal palgatõusuks 150 miljonit krooni. Pärast Maapanga suhtes langetatud populistlikke otsuseid on valitsusel väga raske teistele raha taotlejatele «ei» öelda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing