Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hoiupanga kliendid kümne päevaga Hansapanga omaks

  Alates augustist ei võeta Hoiupangast Hansapanka tehtavalt makselt teenustasu

  Tallinna linnakohus tegi esmaspäeval äriregistrisse kanded Hansapanga aktsiakapitali suurendamise ning Hoiupanga ühinemise kohta Hansapangaga. «Raha läheb Hoiupangast Hansapanka ja vastupidi kahe tunniga,» kirjeldas Neivelt arveldamist kahe panga vahel augustist.
  Tema sõnul saavad augusti algusest peale ka mõlema panga kliendid võtta sularaha mõlema panga sularahaautomaatidest teenustasu maksmata. Samuti hakkavad ühtlustuma mõlema panga intressid, sõnas ta. «Teenustasude määrasid uues pangas pole veel otsustatud,» lisas Neivelt.
  Juhtkonna tasemel töötab uus Hansapank ühtsena, sõnas Neivelt. Osakonnad ning nende juhid komplekteeritakse Neivelti hinnangul kahe nädala jooksul.
  «Mõlemad kaubamärgid säilivad vähemalt pool aastat,» sõnas Neivelt. Ta lisas, et seega ei hakata neid maha võtma automaatidelt ning kontoritelt. Varem on Neivelt öelnud, et Hoiupanga logosid kontoritel ei asendata vana Hansapanga omaga, vaid Hansapangale tuleb uus logo.
  Eile hommikust alates vastavad endise Hoiupanga sekretärid telefonile tervitusega «Hansapank, tere päevast!» Eile õhtul pidasid Hoiupanga endised ja praegused töötajad panga matuseid, mille raames tuhastati Hoiupangaga seotud esemeid ja peeti kõnesid.
  Ehkki Ühispank alustas Tallinna Panga liitmisega varem kui Hansapank Hoiupangaga, pole esimene veel lõpule jõudnud. Ühispank sai Eesti Panga loa eelmise nädala esmaspäeval, samal päeval Hansapangaga.
  Ühispanga president Ain Hanschmidt ütles eile, et äriregistris on taotlus sees ning niipea, kui saadakse teada, millal kanne tehakse, lõpetatakse tehingud Tallinna Panga aktsiatega. Vastates küsimusele, kuidas Hansa-Hoiupank said kande nii kiiresti, ja Ühis-Tallinna Pank ei saa, ütles Hanschmidt, et seda tuleb nende endi käest küsida.
  «Eriti huvitav on see, et nad enne seda veel deklareerisid, et kanne tehakse 20. juulil,» märkis Hanschmidt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Inglise keskpank kavatseb karmistada krüpovaluuta reegleid
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Läti pensionivarade haldaja INDEXO liitub IPO kaudu börsiga, esitades panganduse valdkonnale väljakutse
Oma uuendusliku lähenemisega Läti pensionituru segi paisanud Läti pensionivarasid haldav ettevõte INDEXO võtab nüüd sihikule panganduse valdkonna. See on lühidalt INDEXO IPO peamine sõnum. Praegu toimub aktsiate märkimine, mis lõpeb 11. juulil. IPO käigus väljastab INDEXO kokku 535 000 aktsiat, mille eesmärk on koguda ligikaudu 7,49 miljonit eurot. Aktsia hind on 14 eurot.
Oma uuendusliku lähenemisega Läti pensionituru segi paisanud Läti pensionivarasid haldav ettevõte INDEXO võtab nüüd sihikule panganduse valdkonna. See on lühidalt INDEXO IPO peamine sõnum. Praegu toimub aktsiate märkimine, mis lõpeb 11. juulil. IPO käigus väljastab INDEXO kokku 535 000 aktsiat, mille eesmärk on koguda ligikaudu 7,49 miljonit eurot. Aktsia hind on 14 eurot.
Karm kliimapoliitika Hollandis vallandas üleriigilise protestilaine Protestid häirivad teekonda Schipholi lennujaama
Eelmisel teisipäeval otsustas Hollandi valitsus drastiliselt vähendada kasvuhoonegaaside hulka oma põllumajandussektoris, mis vallandas üleriigilise protestilaine.
Eelmisel teisipäeval otsustas Hollandi valitsus drastiliselt vähendada kasvuhoonegaaside hulka oma põllumajandussektoris, mis vallandas üleriigilise protestilaine.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.