• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kino tagagi on tihti nagu kinos

  Eriti kerkib salajaste varguste osas esile juuni, kus ainuüksi Kosmose kino aadressil Pärnu mnt 45 registreeriti 6 vargust autodest. Lisaks ärandati 4. juulil kino juurest sõiduauto Volvo 460, 10. juulil aadressil Pärnu mnt 48 aga Jeep Grand Cherokee.
  Enamik Pärnu maantee piirkonnas juunis toime pandud peaaegu paarikümnest vargusest on sama tüüpi, ajendatud autoomaniku hooletusest või unustamisest.
  Näiteks parkis teisipäeva, 30. juuni õhtul viimasele seansile kiirustanud mees oma sõiduauto Saab 9000 Kosmose kino tagusele parkimisplatsile. Pärast südaööd tagasi tulles leidis mees, et auto kesklukk on lõhutud ning kadunud on temaga kaasas olnud naise käekott koos dokumentide ja pangakaardiga ning autoraadio.
  Raadio kaotusega leppis mees kerge südamega, kuid naine vajas dokumenti selle kohta, et tema pass on varastatud ja nii sai politsei taas avalduse kino juures toimunud salajase varguse kohta. Kokku on seal aasta esimesel poolel registreeritud juba 31 salajast vargust.
  Aeg-ajalt on politsei võtnud selle piirkonna oma tähelepanelikuma kontrolli alla, kuid ka nende jõud on piiratud. 92st välipolitseiniku kohast on Tallinna kesklinnas komplekteeritud 65, tegelikult teeb tööd 32 politseinikku. Vargad lähevad aga üha jultunumaks ning eelistavad varastada rahvarikastes piirkondades, kus on kergem massi hulka kaduda.
  Üks võimalikke lahendusvariante võiks peituda valvatavas parklas, paraku pole kino omanik ja kesklinna valitsus jõudnud mõlemaid pooli rahuldavale kokkuleppele. Nii on parkimise tsiviliseerimine kino ümber jäänud pooleli. Silt näitab vaid, et parkimine on tasuta.
  Uus autost varastamise piirkond on tekkimas Ahtri tänava kanti, kust politsei saab lausa ahelväljakutseid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.