Tiit Vähi varjas oma majandushuvisid

10. august 1998, 00:00

Möödunud nädalal teatas ekspeaminister Tiit Vähi, et kuulub tema peaministriks oleku ajal erastatud ASi Silmet omanikeringi. Varem on Vähi oma omandisuhteid selles ettevõttes eitanud. Osalemist Silmeti juhtimises on ta nimetanud teeneks oma heale sõbrale Thomas Waldinile, kes on seni koos Magnum Grupiga olnud de jure Silmeti omanikud. Kui Silmeti erastamine toimus ausalt, siis miks pidi Tiit Vähi oma majandushuve nii kaua varjama ja avalikkusele puru silma ajama? Huvitav oleks ka teada, mitme Tiit Vähi peaministriks oleku ajal erastatud ettevõtte omanikeringi Vähi tegelikult kuulub.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing