Tallinna börs languse ootuses

12. august 1998, 00:00

«Langus on üsna tõenäoline, sest väga paljud välisinvestoritest fondihaldurid likvideerivad tavaliselt sel puhul portfelle ka naaberriikides,» vastas Meerits eile õhtul küsimusele, kas Venemaa eeskujul ootab Tallinna börsigi täna ees tavapärasest suurem müügihuvi ja aktsiate hinnalangus.

Kuigi turul on praegu ennekõike müügihuvi, pole arvestatavat müüki siiski käinud, kui välja arvata Hansapanga aktsiatega tehtud tehingud, kommenteeris ta.

Eile pärastlõunal peatas Vene väärtpaberikomisjon ajutiselt kauplemise, sest kauplemissüsteemi indeks RTS kukkus üle lubatud 7,5 protsendi. Vene väärtpaberiturg avanes eile kukkumisega ja langus jätkus lõpuni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing