• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ühispank võib Ühispangaks jäädagi

  Sakkov ütles, et nüüd on panga juhatuse otsustada, mis nimi jääb. Siiski mainis ta, et kui nimi ka muudetakse, jääb panga hobuseraua-kujuline logo samaks. «Ega me ise oma head brändi lõhkuma hakka,» kinnitas Sakkov.
  Sakkov lisas, et on võimalus, et Eesti Ühispanga nimi säilib. «Sel juhul ei pea aktsionärid seda kinnitama,» lausus ta.
  «Selge on see, et täpitähtedest tuleks lahti saada, kuid neil on ka oma võlu,» märkis Sakkov. Tema ütlusel on Ühispanga nimi turul hästi hakkama saanud. «Küsimus on müümises -- kas nimi, mida välismaalastel on raske hääldada, müüb või mitte,» sõnas ta. Sakkov ütles veel, et on kasutatud ka ingliskeelset nimevarianti Union Bank of Estonia, kuid nime tõlkimine keelati vahepeal ära.
  Ühispanga asepresident ja juhatuse liige Ülo Suurkask ütles, et tema isiklikult ei välista, et Eesti Ühispanga nimi säilib. «Ühispank on omale nime teinud, ning on fakte, mis räägivad selle nime kasuks,» sõnas Suurkask.
  Siiski tekitab probleeme soov minna Läti, Leedu ning Venemaa turule, kus ü-tähte ei kasutata. «On ka muidugi variant, et Eestis jäetakse Ühispanga nimi ning teistel turgudel hakatakse kasutama mõnda muud nime,» rääkis Suurkask.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.