Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Juulikuine autoelu möödus aktiivselt

  Juulis kanti Eesti riiklikusse autoregistrisse 3434 sõiduautot, mis on rohkem kui eelnevatel kuudel. Uusi sõiduautosid oli nende hulgas 861. Seekordne tulemus ei küüni küll maikuise rekordtasemeni, kuid on siiski rohkem kui juunis.
  Veoautosid kanti seekord registrisse 462, neist uusi oli 205. Autobusse lisandus juulis 32 (uusi 7), mootorrattaid suvele kohaselt rekordarv -- 53 (neist uusi 16). Haagiseid registreeriti 237, neist uusi 149.
  Sõiduautode TOP10 sisaldab ikka samu automarke, mis viimasel ajal seal ikka esindatud on olnud. Neist viis on omavahel kohti vahetanud. Esikohal on nagu ikka Ford (571 autot), järgnevad Opel, Volkswagen ja Audi.
  1. augusti seisuga oli Eestis 5877 mootorratast, 441 292 sõiduautot, 79 346 veoautot, 6356 bussi ja 34 951 haagist. Kuni 3 aastat vanu sõiduautosid on arvel vaid 19 911.
  Vaatamata eelmise aasta börsikrahhile ning selle aasta näilisele vaikelule on I poolaastal registrisse kantud sõiduautode arv siiski eelmise aastaga võrreldes kasvanud.
  Kui 1997. a I poolaastal kanti esmaselt registrisse 14 909 sõiduautot, siis 1998. aasta I poolaastal on see arv 15 577. Sama seis on ka uute sõiduautode arvelevõtmisega. 1997. a I poolaastal võeti arvele 3465 uut sõiduautot, tänavu samal perioodil aga 4378 uut sõiduautot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Andre Nõmm: kapitalism ei lakka rohepöörde tõttu olemast
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Paus läbi: LHV aktsiatega saab jälle kaubelda
LHV Groupi aktsiatega jätkatakse kauplemist täna, kui Tallinna börs avaneb kell 10.00.
LHV Groupi aktsiatega jätkatakse kauplemist täna, kui Tallinna börs avaneb kell 10.00.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Järjekordne krüptofirma seisatas raha väljamaksed
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.
Tööstustoodang kasvab aina aeglasemalt
Tööstusettevõtted tootsid mais püsivhindades 4,8% rohkem toodangut kui 2021. aasta samas kuus. Toodang suurenes kõigis kolmes sektoris: töötlevas tööstuses 2,2%, energeetikas 34,2% ning mäetööstuses 25,5%, teatas statistikaamet.
Tööstusettevõtted tootsid mais püsivhindades 4,8% rohkem toodangut kui 2021. aasta samas kuus. Toodang suurenes kõigis kolmes sektoris: töötlevas tööstuses 2,2%, energeetikas 34,2% ning mäetööstuses 25,5%, teatas statistikaamet.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.