• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Juulikuine autoelu möödus aktiivselt

  Juulis kanti Eesti riiklikusse autoregistrisse 3434 sõiduautot, mis on rohkem kui eelnevatel kuudel. Uusi sõiduautosid oli nende hulgas 861. Seekordne tulemus ei küüni küll maikuise rekordtasemeni, kuid on siiski rohkem kui juunis.
  Veoautosid kanti seekord registrisse 462, neist uusi oli 205. Autobusse lisandus juulis 32 (uusi 7), mootorrattaid suvele kohaselt rekordarv -- 53 (neist uusi 16). Haagiseid registreeriti 237, neist uusi 149.
  Sõiduautode TOP10 sisaldab ikka samu automarke, mis viimasel ajal seal ikka esindatud on olnud. Neist viis on omavahel kohti vahetanud. Esikohal on nagu ikka Ford (571 autot), järgnevad Opel, Volkswagen ja Audi.
  1. augusti seisuga oli Eestis 5877 mootorratast, 441 292 sõiduautot, 79 346 veoautot, 6356 bussi ja 34 951 haagist. Kuni 3 aastat vanu sõiduautosid on arvel vaid 19 911.
  Vaatamata eelmise aasta börsikrahhile ning selle aasta näilisele vaikelule on I poolaastal registrisse kantud sõiduautode arv siiski eelmise aastaga võrreldes kasvanud.
  Kui 1997. a I poolaastal kanti esmaselt registrisse 14 909 sõiduautot, siis 1998. aasta I poolaastal on see arv 15 577. Sama seis on ka uute sõiduautode arvelevõtmisega. 1997. a I poolaastal võeti arvele 3465 uut sõiduautot, tänavu samal perioodil aga 4378 uut sõiduautot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.