Väike digikaamera Canon MV100 ühendub arvutiga

21. august 1998, 00:00

Uus Canon MV100 on kõige väiksem digitaalne videokaamera maailmas.

Kergel ja hõlpsasti kasutataval kaameral on 11kordne optiline ja 44kordne digitaalne zoom ning elektrooniline stabilisaator. Viimane tasakaalustab käe värisemisest tingitud pildi kõikumist. MV100 saab käes hoida mitte nagu tavalist videokaamerat, vaid kui tavalist fotoaparaati. Nupust saab kaamera panna kas filmimis- või pildistamisre?iimile.

Kombineerides kaamera käepäraselt paigutatud nuppudega ja 180 kraadi liikuva värvilise tikutoosisuuruse LCD-ekraaniga, on sellega võimalik filmida või pildistada mugavalt ja kindlalt.

Lisandub DAT-kvaliteediga PCM-stereoheli, mis tagab kõrgetasemelise tulemuse. Taustaheli saab kuulata ka salvestise vaatamisel kaameras.

Ekraanil olev menüü on värviline, filmimise ajal on ekraanil info aku laetuse, kasseti järelejäänud mahu ja salvestamisaja kohta. Kirkas päikesevalguses ei ole LCD-ekraan kahjuks hästi jälgitav. Seetõttu saab kasutada lisaseadet finder unit'it, mis muudab LCD-ekraani tavalist tüüpi videokaamera visiiriks.

Soovides kaameraga salvestatut vaadata televiisorist, on tavaliselt vaja pugeda televiisori taha ja ühendada seal juhtmeid. Mitte aga Canon MV100ga, millel on kaasas kaasas ühendusblokk, See ühendatakse televiisoriga, MV100 asetatakse lihtsalt sinna peale ja võib alustada salvestatu vaatamist.

Canon MV100 on võimalik ühendada ka IEEE 1394 standardile vastava liidesega PC-arvutiga ning siis võib juba salvestatut kasutada oma töömaterjalide illustreerimiseks, seda e-postiga edastada või Internetis kasutada. Pilti saab arvuti ekraanil vajaduse korral töödelda.

MV 100 on täielikult juhitav ka puldiga, eraldi arvutikaabli, -kaardi ja -programmi olemasolul ka arvutist.

MV100 kasutab liitium-ioon-tüüpi akut, millel puudub nn mäluefekt. Seega pole vaja akut enne laadimist lõpuni tühjendada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing