Lühiuudised välismaalt

31. august 1998, 00:00

Kuigi enamik Ida- ja Kesk-Euroopa riike on vähendanud sõltuvust Moskvast, pagevad investorid Vene kriisi mõjul ka sealsetelt turgudelt.

Poola aktsiaturg kukkus reedel neljapäevaga võrreldes 9,5%. Ungari väärtpaberikomisjon katkestas kauplemise aktsiabörsil pärast 12,4protsendilist kukkumist. Aktsiate hinnad kukkusid ka T?ehhis. AP-BNS

Venemaa rahandusministeerium lubas riigi võlakirjad füüsilistelt isikutelt tähtaja kohaselt sularaha eest tagasi osta. Venemaa keskpanga ja rahandusministeeriumi reedeses teadaandes selgitatakse, et tagasiostutähtajaga hiljemalt selle aasta 9. septembri võlakirjad ostetakse füüsilistelt isikutel samal päeval sularaha eest tagasi.

Hilisema tähtajaga võlakirjad ostetakse tagasi kehtestatud tähtajal ning nende eest makstakse täis summa. INTERFAX-BNS

Soome firma Ingman Foods tahab omandada 51--70protsenti Leedu piimatöötlemisfirmas ?iauliu Pienas. Ingmani direktor Eino Lindfors ütles ajalehele Verslo ?inios, et firma teeb lõpliku otsuse septembris. BNS

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing