• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsil valitses langusmeeleolu

  Enamik aktsiaid tegi eile Tallinna börsil läbi korraliku kukkumise. ÄP indeks lõpetas päeva 3,83protsendilise langusega 435,99 punkti tasemel. Börsisüsteemi käive ulatus korraliku 68,09 mln kroonini, millest turuliider, Hansapanga aktsia andis 50,74 mln kroonise käibega ligi 75%.
  Kuigi Swedbank teatas paar päeva tagasi, et on saavutanud pangas 20protsendilise osaluse ja rohkem Hansapanga aktsiaid hetkel kokku osta ei plaani, oli eilse teate kohaselt nende käes juba 25% aktsiatest. Maaklerite väitel jätkab aga aktsiate kokkuostmist 10protsendilist osalust omav S-E Banken.
  Venemaa poliitilise kriisi süvenemine ja aktsiahindade vabalangus Wall Streetil ei lubanud Eesti turul omasoodu liikuda. Suurima kukkumise tegi päevaga Viru Ranna aktsia, mis hoolimata börsi varasemast seisukohast jätkab noteerimiskomisjoni otsusel veel nädal aega börsisüsteemis.
  Eilehommikune pommuudis tuli Forekspangalt, kes teatas liitumisest Investeerimispangaga. Esialgne spekulantide müügisurve vaibus siiski üsna pea, sest märkimisväärset tulu või kulude kokkuhoidu tehing esmapilgul ei pruugi anda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.