2. september 1998 kell 22:00

Tindifaks

Faksi ostes saab valida termopaberifaksi ja tavapaberifaksi vahel. Tavapaberifaksid jagunevad laser-, tindiprits- ja termosiirdefaksideks. Tindifaks väljastab dokumendi tavalisel paberil, mille kvaliteet ka pikaajalisel säilitamisel ei halvene. Tindifaks moodustab kujutise väikestest värvainetilkadest. Sellest tulenevalt kardavad need dokumendid niiskust, sest tint kipub laiali valguma. Faksi saatmisel ei ole muidugi vahet, kas kasutatakse tavapaberi- või termopaberifaksi.

Paljudele tänapäeva faksidele on sisse ehitatud telefon ja parematele, seetõttu küll ka kallimatele, automaatvastaja. Ainult faksimise puhul pole need lisad muidugi olulised, kuid faksimasinat valides võiks firma vajadusi sellegi külje pealt vaagida. Faksil võiks olla ka veaparandusfunktsioon. Edastusvigade korral saadetakse siis dokument uuesti. Faksi mälust on kasu voolukatkestuse või paberi lõppemise korral.

Hetkel kuum