Pealinnal paberimajandus käest ära

07. september 1998, 00:00

Esinduslikku hoonet Tallinnas Estonia pst 10 teatakse selles paikneva Inglise kolled?i ja selle järgi, et eliitkooli remondi jaoks leidis linn 35 miljonit krooni. Kui dokumente uskuda, peaks hoone praegu hoopis tühi olema: linnavalitsusel pole ühtki ametlikku paberit, mis kinnitaks, et ruumid on üle antud koolile. Pole ka dokumenti, mis tõendaks, et linn on omaks võtnud kooli, millest riik loobus 1994. aastal. Keskerakondlasest abilinnapea Peeter Kreitzberg süüdistas Tallinna volikogus segaduse pärast millegipärast Inglise kolled?it, kuid segaduse juured on ilmselgelt linnavalitsuses ja Kreitzbergi enda pihus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing