Kirjuta deklaratsiooni, mis ise tahad

29. september 1998, 00:00

Eile mõistis Tallinna ringkonnakohus õigeks majanduslike huvide deklaratsiooni valeandmete märkimises süüdistatud Tallinna keskvangla endise direktori Raivo Allika (ei deklareerinud 39 000 krooni eest aktsiaid ja nelja autot) ja tema asetäitja Eduard Obolenski (ei esitanud deklaratsiooni). Pretsedent on loodud. Poliitikutel ja ametnikel, sh kohtusüsteemi töötajail, on vaba voli majanduslike huvide deklaratsiooni kirjutada just seda, mis süda kutsub. Näiteks palga reale kinganumbri. Vassimine ja varjamine on lubatud ja karistamatu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing