• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti

  Harju maakonnas kilomeetritel 17,0--26,8 (Maardu--Ruu) korrastatakse kuni 15. oktoobrini tee vaheriba. Tööpiirkonnas on kiirusepiirang 30 km/h.
  Ida-Viru maakonnas kilomeetritel 169--169,5 (Toila ristmik) remonditakse kuni 20 oktoobrini Kõrve silda. Kehtestatud on kiirusepiirang 30 km/tunnis ja gabariidipiirang 3,5 meetrit.
  Pärnu maakonnas kilomeetritel 61--61,6 (Rae) remonditakse 16. oktoobrini Rae silda. Liiklus on suunatud ajutiselt teisele sillale, mille ületamisel on täismassi piirang 40 tonni. Kehtestatud on kiirusepiirangud 70, 50 ja 30 km/tunnis.
  Tartu maakonnas kilomeetritel 169,2--171,2 (Kärevere) toimuvad kuni 1999. a 31. oktoobrini Kärevere uue silla mullatööd. Töötsoonis on kiirusepiirang kuni 30 km/h.
  Harju maakonnas kilomeetritel 40,9--47 (Põllaküla--Paldiski) toimuvad 16. oktoobrini teekatte ehitustööd. Kiirusepiirang on 70 km/h.
  Põlva ringteel ehitatakse järve paisu. Töötsoonis kiirusepiirang 30 km/tunnis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Valitsus võttis vastu eelnõu, kuhu on riigifirma arust sisse kirjutatud huvide konflikt
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.