Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maailma börsid

  Londoni börs sai positiivse tõuke Aasia turgudel toimunust ja alustas esmaspäeval kiire tõusuga. FTSE 100 indeks jätkas reedest tõusu ja oli keskpäeval kerkinud 136 p. Õli valas tulle ka UK fondide poolne ostusurve ning teiste Euroopa börside kiire tõus. Tugevaid tõuse oli kõikjal, DAX kogus 6,07%, Milano +5,20% ja Hang Seng +5,68. USA turud avanesid esmaspäeval järsu tõusuga.
  Helsingi börs jätkas esmaspäeva hommikul kiire tõusuga. Hoogu andis reedel USAs kerkinud Nokia. Helsingis läks Nokia üles 17,4%, 365 marga tasemele. Keskpäeval oli HEX-indeks tõusnud 258 p. Tugev ralli jätkus päeva lõpuni, viies HEX-indeksi 10,18% plussi, mis on ajaloo üks suurimaid tõuse ühe päeva jooksul. Korrektsioonivõimalus teisipäeval on tugev.
  Järsu tõusuga algas nädal ka Stockholmi börsil. Ericssoni aktsia tugev tõus Ühendriikides määras ka siin turu suuna. Keskpäeval oli Stockholmi börsi indeks kogunud 160 p. Kiire tõus pidurdus päeva teisel poolel, kuid sai hoogu juurde pärastlõunal ja lõpetas päeva 10,43% kõrgemal. Rekordiks loetakse ka Stockholmi börsil toimunut. Kas turg suudab järgnevatel päevadel sama suunda hoida, on kahtlane. Kui investorites jätkub optimismi ja ostusurve ei nõrgene, võib see turgu korrektsioonist hoida.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Tallinna Sadama kaubamaht vähenes 20%
Tallinna Sadama tegi teises kvartalis suure kasvu reisijate arvus, kuid pandeemia-eelse tasemeni on veel pool teed minna.
Tallinna Sadama tegi teises kvartalis suure kasvu reisijate arvus, kuid pandeemia-eelse tasemeni on veel pool teed minna.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Stroomi ranna suplusalalt avastati raske kütteõli reostus
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
Lennud täituvad aina rohkem, kvaliteet paraneb sügisel
Juunis suurenes Tallinna lennujaama läbivate liinide täituvus pea 80 protsendini, ent teenuse kvaliteedi paranemist ei ole oodata enne madalhooaega.
Juunis suurenes Tallinna lennujaama läbivate liinide täituvus pea 80 protsendini, ent teenuse kvaliteedi paranemist ei ole oodata enne madalhooaega.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.