• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hoiupankur Jaaksoo läks meediasse

  Jaaksoo ütles üleeile hilisõhtul, et tema ülesanne on töötada ettevõttes nii «sissepoole» kui «väljapoole» ehk tema töö on tegelikult olla ettevõtte kõrgeim täidesaatev ametnik. «Mulle tehti pakkumus sellele kohale asuda ja ma võtsin selle vastu,» tõdes ta. Ta oli üleeilse päeva enda väitel veetnudki Ajakirjade Kirjastuse omanikega ettevõtte juhtimist arutades.
  Postimehe väljaannete valdusfirma Eesti Meedia juhatuse esimees Mart Kadastik ütles agentuurile BNS, et esmaspäeval käivitus protsess, kus kõik varem Postimehe kirjastatavad ajakirjad koonduvad ühe ettevõtte alla. Postimehe grupp otsustas BNSi teatel struktuurimuutused pärast seda, kui Norra meediakontsern Schibsted ASA omandas 92,5 protsenti ASi Postimees aktsiatest.
  Vastne Ajakirjade Kirjastuse juht Üllar Jaaksoo töötas enne Hoiupanga juhatuse esimehena, kelle ülesanne oli pank edukalt Hansapangaga ühendada. Uude Hansapanka ei saanud Jaaksoo tööle seetõttu, et oli sügisel alla kirjutanud siis veel Hoiupanga juhatuse liikmena Jaapani panga Daiwaga tehtud optsioonilepingule, mis pani Hoiupangale kohustuse seoses endiste Hoiupanga juhtide ettevõtte Hoiupanga Töötajate ASi laenuga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Ampler avas Berliinis uue peakorteri
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.