21. oktoober 1998 kell 22:00

Chrysler ja Mercedes jäävad Eestis lahku

Suurim muudatus Eestis on, et enne oli liisingu finantseerimine vaid Mercedese müüjal. Järgmise aasta suvest hakkab kontsern finantseerima ka Chrysleri edasimüüjaid, lausus Eestis Chrysleri ja Jeepi sõidukeid müüva Balti Ameerika Auto president Max Strasch.

On tõenäoline, et ka Chrysleri ostjad saavad suvest soodusliisingut ning ei pea muretsema liisingufirmade rahanappuse pärast. Raha pärineb kontsernilt Chrysler-Daimler.

Strasch ütles, et üritus korraldati müügi paremaks planeerimiseks. Kuna suurkontsernid ühinesid, juhib uus firma Chrysler-Daimler ühtselt Mercedese ja Chrysleri sõidukite müüjate rahastamist, kinnitas Strasch. Madalamal, edasimüüjate tasandil muutusi ei toimu ning raha jääb eraldi, väitis ta.ÄP

Hetkel kuum