Vilets aasta börssidel?

22. oktoober 1998, 00:00

Sellel aastal on enamik maailma tuntumaid börse üle elanud suurimad tõusud ja langused. Kui vaadata viimase 52 nädala kõrgeima ja madalaima vahet, on pilt hirmuäratav. Suurima muutuse on läbi teinud Venemaa börs, kõrgeima ja madalaima taseme vahe on 14kordne. Viimase kolme kuu lõikes on Venemaal toimunud kõige suurem langus, tõusnud on aga Hang Seng (13,53%). Lõuna-Ameerika börsid on samuti raskes olukorras, S?o Paulo indeks on langenud 3 korda. Lood on olnud halvad ka USA ja Euroopa turgudel, Dow indeksi aasta kõrgeima ja madalaima vahe on 1,4kordne, FTSE 100 aga peaks tõusma 34,45%, et jõuda tagasi aasta kõrgpunkti. Viimase kolme kuu jooksul on suutnud liikuda positiivses suunas Bangkoki ja Souli börs, tõustes 13,53 ja 11,29%. Selle aasta edukaimaks võib lugeda Ateena börsi, mis on tõusnud 38,6%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:12

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing