Veho Eesti ostis Tarmekolt maad

23. oktoober 1998, 00:00

Kõpperi andmeil maksid nad elava liiklusega Turu tänava ääres Taru hotelli kõrval asuva 4305ruutmeetrise krundi eest miljon krooni.

«Hoolimata raskest situatsioonist autoturul vaatame tulevikku optimistlikult,» rääkis Kõpper. «Olukorra paranedes ehitame ostetud krundile Honda või Citro?ni keskuse.» Kõpper ütles, et tõenäoliselt ei juhtu see siiski enne ülejärgmist aastat.

Alates juunikuust kaupleb Veho Eesti Tartus Hondade ja Citro?nidega ASilt Dinor Vara renditud Tartu suurimas, 357 ruutmeetri suuruses autosalongis. Koos hoolderuumidega on autokeskuses renditud pinda 1130 ruutmeetrit.

«Meie strateegia näeb ette neid automarke kui kahte erinevat tooteliiki müüa erinevates paikades,» põhjendas Kõpper uue autohalli ehitamise vajalikkust. Kõpper ei välistanud, et kui praegused ruumid jäävad autode hoolduse ja remondi kasvule jalgu, tuleb uue keskuse ehitamine kõne alla varem.

Tarmeko peadirektori Olev Niguli sõnul ei plaani nad praegu rohkem krunte Tartus maha müüa.

«Mõtleme veel, mis me Emajõe ääres asuva maaga peale hakkame,» lisas Nigul. «Et kas jätta laohooneteks või arendada tootmist.»ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing