Keila Veskid jätkavad riigireservi hoidmist

03. november 1998, 00:00

«Oleme kontrollinud, et meie vili on kõik hoitud ja alles,» ütles Soots. Tema sõnul on ta Keila Veskite omaniku, ASi Ardi Grupp juhatuse esimehe Arkadi Gorlat?iga sõlminud akti, mille alusel on Keila Veskid üle võtnud Keila Terkoga sõlmitud hoiulepingu samadel tingimustel. Soots tunnistas, et enne selle dokumendi sõlmimist oli neil Keilas hoitava toiduteravilja riigireservi pärast mure. «Tundub, et uued omanikud on huvitatud koostööst riigi viljasalvega.»

Lepingus sätestatud sanktsioonide järgi peab riigireservi hoidja asendama puuduva või riknenud teravilja uuega ning osa korvama rahaliselt. Soots ei tahtnud öelda, kui suurt osa riigireservist hoitakse Keila teraviljakombinaadis.ÄP

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing