Põllumehele paradiis, enamikule põrgu

10. november 1998, 00:00

Eile avalikustas Keskerakond oma põllumajanduspoliitika, mida kavatsetakse võimule tulles teostada. Keskerakonna valimiseelseid lubadusi põllumeestele iseloomustas tabavalt BNS, nimetades kogu programmi paradiisiks. Savisaarlased lubavad riiklikult kehtestatud hindu, tururegulatsiooni, toidukaupade ja teravilja kokkuostu riigi poolt, eksporditolle kalale ja metsamaterjalile, laenuintresside alandamist, väliskapitalile maa erastamise piiramist, tootmiskvoote, monopolide ohjeldamist. Tõesti mõnele protsendile Eesti elanikkonnast tähendaks see sotsialismiajast tuttavat paradiisi, kuid enamiku jaoks oleks tegemist põrguga, sest Keskerakonna paradiisi finantseeritaks riigieelarve kaudu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing