• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Juhil vaja töötajaga vaeva näha

  Saksamaa suurettevõtja ja kvaliteedispetsialist Walter Masing ütles eile Tallinnas Euroopa kvaliteedinädala raames toimunud konverentsil, et Eestis ei tööta oskusteabe parandamise süsteem veel korralikult, kuid tippjuhtide asi on see tööle panna.
  «Kvaliteet pole vaid õigete asjade tegemine, vaid ka asjade õigesti tegemine,» lausus Masing. «Rataskaevu hotellis kohvi tellides leidsin ma tassi kõrvalt Saksa päritolu kohvikoore,» ütles ta. «Ma ei mõista, miks põllumajandusega tegelev riik peab seda Saksamaalt sisse ostma. Kui kohvikoort importida on odavam kui ise toota, siis on majandusega midagi lahti.»
  Konverentsil olid valdavalt esindatud tippjuhtide nõunikud, mitte juhid ise. Eesti kvaliteediühingu president Henn Pärn märkis, et tippjuhid peaks ise vahetult ettevõtete ja töötajate kvaliteedi parandamisega tegelema.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Massiimmigratsiooni hirmujutu ees põnnamine hoiab majandust kinni
Ülirange sisserännu kvoodi asendamisele mõistlike kitsendustega ei järgne massiimmigratsiooni ega äärmusrahvuslike mõtete populaarsuse plahvatuslikku tõusu, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ülirange sisserännu kvoodi asendamisele mõistlike kitsendustega ei järgne massiimmigratsiooni ega äärmusrahvuslike mõtete populaarsuse plahvatuslikku tõusu, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Balti aktsiaturg jätkas nädalat miinuses
Balti koondindeks Baltic Benchmark langes täna 1,92%; põhinimekirjast sulgusid plusspoolel vaid kolm aktsiat.
Balti koondindeks Baltic Benchmark langes täna 1,92%; põhinimekirjast sulgusid plusspoolel vaid kolm aktsiat.
President saatis kollektiivlepingu seaduse riigikokku tagasi
President Kersti Kaljulaid jättis välja kuulutamata kollektiivlepingu seaduse ja saatis selle tagasi parlamenti, kuna riigipea hinnangul on parlament seadust vastu võttes rikkunud iseenda kodu- ja töökorra seadust.
President Kersti Kaljulaid jättis välja kuulutamata kollektiivlepingu seaduse ja saatis selle tagasi parlamenti, kuna riigipea hinnangul on parlament seadust vastu võttes rikkunud iseenda kodu- ja töökorra seadust.
Sotsiaaldemokraadid võitsid napi eduga Saksa valimised
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.