Sharpi koopiamasin suurendab-vähendab 50--200%

19. november 1998, 00:00

Digitaalne laserkoopiamasin-printer Sharp AL-1000 on valmistatud spetsiaalselt väikefirmadele.

Oma uudse ehituse tõttu võtab koopiamasin vähe ruumi, samas tagab väga hea koopia kvaliteedi (600 dpi). Uued kulumaterjalid tooner-kassett ja trummelkassett on pika kestvusega (tooneril 6000 koopiat, trumlil 18 000 koopiat). Kasutaja saab neid ise vahetada. Seega nõuab Sharpi koopiamasin vähe hooldust. Kasutada võib tooneri säästure?iimi.

Eksponeerimisre?iime on kolm: automaatne re?iim, viieastmeline käsitsi reguleerimise re?iim ja fotore?iim. Viimane tagab tippkvaliteediga koopiad piltidest ja fotodest.

Väikese koopiamasina kohta on ebatavaliselt suur AL-1000 vähendus-suurendus -- 50--200%. Energiasäästure?iim tagab energia ja koopiamasina ressursside kokkuhoiu. Automaatne väljalülitus (reguleeritav 0--120 minutini) välistab koopiamasina tööle unustamise tööpäeva lõppedes.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 08:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing