America Online tahab osta Netscape'i

BNS 24. november 1998, 00:00

Kokkulepe ühendaks AOLi online-teenused Netscape'i internetisirvijaga. Allika teatel osaleb kokkuleppes ka Sun Microsystems Inc. 4 mld dollariline kokkulepe annaks AOLi kontrolli alla Netscape'i «Netcenter» internetiaadressi ja populaarse internetisirvija levitamise.

Sun Microsystems saaks oma kontrolli alla Netscape'i äriklientuurile mõeldud serveritarkvara. Liit paneb surve alla Microsofti, mille tarkvara konkureerib Netscape'i tarkvaraga. Microsofti online-teenused ja äritarkvara konkureerivad AOLi ja Sun Microsystemsiga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 08:57
    Otsi:

    Ava täpsem otsing