• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Meriväljal on prestii?ikas elada

  Üks parimaid võimalusi oma varakust teistele teadvustada on osta maja Meriväljale.
  Praegu on selleks küllalt soodne hetk. Kuigi müügis on enamik eramuid sama hinnaga, mis pool aastat tagasi, on kallimate majade osas kauplemisruum olnud kuni 30%. Näiteks maja, mille eest veel eelmisel aastal oleks makstud 2,5 miljonit krooni, leidis nüüd ostja alla 2 miljoni krooni eest. Pindi Kinnisvara elamispindade hindaja Andrus Saksa sõnul kasutab teatud kontingent inimesi, kellel on sularaha, praegust seisu ära.
  Meriväljale on võimalik maja osta ka 400 000 krooniga. Selle raha eest saab 40--50 m² suuruse maja 600 m² suurusel krundil. Tuleb aga arvestada, et teist sama palju raha kulub kapitaalremondiks. Kuna hind on suhteliselt soodne, on selliste majade järele kõige suurem nõudmine.
  Rime Kinnisvara hindaja Oliver Makko sõnul on müügiperiood pikenenud, kuid heale majale ostja leidub.
  Merelähedase maa hind on veidi langenud, merest paarisaja meetri kaugusel asuva maatüki ruutmeeter maksab Andrus Saksa sõnul alla 400 krooni.
  Kinnisvaraarendajad on praeguses majandusolukorras valiku ees, kas viia projekt lõpule või külmutada. Kui pooltele majadele on lepingud sõlmitud, siis reeglina püütakse projekt ka lõpuni viia. Esialgu müümata jäänud pool realiseeritakse pikema perioodi jooksul. Viimastel ostjatel on teinekord võimalik saada mõne protsendi võrra odavamat laenu või liisingut, kusjuures vahe maksavad enamasti kinni kinnisvaraarendajad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.