• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Moskva pank on huvitatud EVEA Pangast

  Inturbank on kunagine Inturistbank, mis pole väidetavalt oluliselt kannatanud Vene finantskriisi tõttu. Panga omavahendid olid juuli lõpu seisuga 631 miljonit rubla.
  Tiina Miti väitel on Inturbank EVEA Panga majandusliku olukorraga tutvunud. «Enne ei saa midagi kinnitada, kui mõni investor on kasvõi miljon krooni paigutanud mõne Eesti panga deposiitidesse,» sõnas Mitt.
  Üks Inturbanki kõrge ametnik ütles reedel, et kuuleb esimest korda EVEA Pangast. Mõelnud hetke järele ütles, et ei soovi seda kommenteerida.
  EVEA Pank sai reedel väidetavalt Inturbanki juhatuse esimehe kirja, milles viimane kinnitab, et tunneb huvi panka investeerimise vastu. Inturbank soovib kirjas täpsemaid andmeid EVEA Panga bilansi struktuuri kohta.
  Tiina Miti sõnul on varem EVEA Panga emissiooni osta lubanud Briti firma Siege Plc ainult üks võimalik investor.
  Siege Plc jätkab kõnelusi EVEA Panga osalise omandamise suhtes, teatas Siege esindaja Mats Hartlings. Tema kinnitusel kavatseb Siege EVEA Panka investeerida 80 mln kr. Siege soovib investeerida 60 mln kr EVEA Panga aktsiakapitali ning 20 mln kr allutatud laenudena. Eelmise nädala lõpus polnud Siege investeeringuraha veel leidnud. Hartlingsi sõnul langetab ettevõte investeerimisotsuse sel nädalal.
  EVEA Panga aktsionärid arutavad panga aktsiakapitali laiendamist erakorralisel üldkoosolekul 7. detsembril.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.