Arenevad turud toibumas

BNS 01. detsember 1998, 00:00

The Wall Street Journali Kesk- ja Ida-Euroopa ajakirjas Central European Economic Review (CEER) 27 regiooni riigile antud hinnangute kokkuvõttes pälvis Eesti viienda koha, jäädes alla vaid esikohta jagavale Ungarile ja Sloveeniale ning Poolale ja T?ehhile.

Tugeva tõusu tegid oktoobris läbi Ungari, T?ehhi Vabariigi ja Horvaatia väärtpaberibörsid. Budapestis kerkis BUX- indeks kuuga 16,2%, Varssavi ja Praha börs tõusid vastavalt 7,9% ja 7,1%. Kaheksa regiooni börsi aga lõpetasid oktoobri tugeva langusega. Aasta arvestuses on enamik Kesk- ja Ida-Euroopa börse miinuses. Budapesti börs on 10 kuuga kaotanud 33,6, Varssavi börs 15,8 ja Praha börs 21,6% väärtusest. Aasta edukaim börs on olnud Sloveenias, kus see on tugevnenud 17,8%.

Analüütikute hinnangul on tulusaim investeerida Eestisse, Bulgaariasse ja Rumeeniasse, märgib CEER.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 08:58

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing