Ühispank valis andmehalduse lahenduse Sybase'ilt

ETA 09. detsember 1998, 00:00

Eesti Ühispanga IT valdkonna juht Andres Keevallik teatas, et Ühispank ja Sybase on kokku leppinud esimese täieliku pangasüsteemi lahenduse teostamises Baltimaades, mis annab pangale olulise konkurentsi-
eelise.

Ühispank on otsustanud asendada olemasolevad operatsioonisüsteemid Sybase'i andmehaldus-
arhitektuuri lahendusega. Kasutades Sybase'i andmebaasi replikatsiooni- ja integratsioonitehnoloogiat, lihtsustub oluliselt eri kohtadest kogutud informatsiooni töötlemine, märkis Keevallik.

Keevalliku sõnul võimaldab uus andmehalduse viis pangatöötajatel saada juurdepääs vajalikele andmetele lihtsalt ning efektiivselt, millest johtuvalt põhinevad otsused kõige värskemal ja põhjalikumal informatsioonil, olenemata sellest, kus see info parajasti asub.

Valitud süsteem võimaldab teha selliseid väljavõtteid andmetest, mis on lihtsalt arusaadavad ka mittespetsialistidest ärijuhtidele nentis Andres Keevallik.

Keevallik ütles, et Ühispank investeerib infotehno-
loogiasse põhjusel, et info on panga jaoks elutähtis ärivara.

«Ellujäämine globaalse konkurentsi tingimustes tähendab, et Ühispank peab kasutusele võtma uusi tooteid ja teenuseid kiiremini kui konkurendid. Me usume, et Sybase'i integreeritud andmebaasi lahendus aitab meil oma peaeesmärki saavutada -- pakkuda meie klientidele ainult parimaid tooteid ja teenuseid,» märkis Keevallik.

Sybase on maailma kümne suurima tarkvarafirma hulka kuuluv ettevõte. Tuginedes kogemusele andmehalduse ja rakenduslike lahenduste arendamises, pakub Sybase lahendusi mobiilse arvutiside, andmete salvestamise ja Interneti vallas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 08:59

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing