• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vähi investeerib puhkekodusse

  ASi Pühajärve Puhkekodu juhataja Jüri Kork ütles, et puhkekodu nõukogu täpsustas eile puhkekompleksi äriplaani. Puhkekodu nõukogu esimees Tiit Vähi lausus, et nõukogu kinnitab puhkekodu äriplaani ja investeeringute mahu järgmise aasta alguses.
  «Meie eesmärk on ilusas kohas, kuid laokile lastud maja korda teha ja panna see kasumit teenima,» lausus Valga Grupi aktsiate kontrollpaki omanik Vähi. Kava järgi avarduvad Pühajärve kaldal asuvas puhkekodus pärast renoveerimist konverentside pidamise ja terviseravi võimalused.
  «Mul on moraalne kohustus kodukanti investeerida ning pakkuda tööhõivet,» lisas Vähi. Ekspeaministri kodukoht asub Otepäält umbes 30 kilomeetri kaugusel.
  OÜ Adacda on 50 protsendi Pühajärve puhkekodu aktsiate omanik. Hoonestu endisele valdajale, Eesti ametiühingute keskliidule kuulub 31 protsenti. Puhkekodu juhatajale Jüri Korgile kuulub puhkekodu haldavas ettevõttes 16 protsendi suurune osalus.
  «Uute investorite leidmiseta oleks puhkekodu tõenäoliselt pankrotistunud,» väitis Jüri Kork.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.