Vähi investeerib puhkekodusse

Väinu Rozental 21. detsember 1998, 00:00

ASi Pühajärve Puhkekodu juhataja Jüri Kork ütles, et puhkekodu nõukogu täpsustas eile puhkekompleksi äriplaani. Puhkekodu nõukogu esimees Tiit Vähi lausus, et nõukogu kinnitab puhkekodu äriplaani ja investeeringute mahu järgmise aasta alguses.

«Meie eesmärk on ilusas kohas, kuid laokile lastud maja korda teha ja panna see kasumit teenima,» lausus Valga Grupi aktsiate kontrollpaki omanik Vähi. Kava järgi avarduvad Pühajärve kaldal asuvas puhkekodus pärast renoveerimist konverentside pidamise ja terviseravi võimalused.

«Mul on moraalne kohustus kodukanti investeerida ning pakkuda tööhõivet,» lisas Vähi. Ekspeaministri kodukoht asub Otepäält umbes 30 kilomeetri kaugusel.

OÜ Adacda on 50 protsendi Pühajärve puhkekodu aktsiate omanik. Hoonestu endisele valdajale, Eesti ametiühingute keskliidule kuulub 31 protsenti. Puhkekodu juhatajale Jüri Korgile kuulub puhkekodu haldavas ettevõttes 16 protsendi suurune osalus.

«Uute investorite leidmiseta oleks puhkekodu tõenäoliselt pankrotistunud,» väitis Jüri Kork.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing