Indrek Kald • 23. detsember 1998 kell 22:00

Termosiirdefaks

Termosiirdefaks väljastab dokumendi tavalisel paberil, mitte kiiresti tuhmuval termopaberil nagu termofaks. Seega on termofaks üldjuhul termosiirdefaksist odavam. Parematele ja ka kallimatele termosiirdefaksidele on peale telefoni sisse ehitatud ka automaatvastaja. Termosiirdefaks on sobilik paigaldada väikekontorisse.

Eesti tingimustes on oluline faksi veaparandus-

funktsioon, mis edastusvigade korral saadab dokumendi uuesti. Meie sideliinid pole veel nii head, et kõik kindlasti loetavalt kohale jõuaks.

Lisafunktsioonidest on oluline mälu, millest on kasu siis, kui faksil saab paber või tint otsa. Paberi- ja tindivarude uuendamise järel trükib faks mälus oleva informatsiooni välja. Samuti on mälust abi voolukatkestuse korral.

Kell on kulukas lisafunktsioon, kuid võimaldab saata faksi teele just teile sobival kellaajal. Ajaline saatmine hoiab samuti raha kokku, kui saata fakse soodustariifi ajal.

Grupivalimisega saab saata sama dokumenti korraga eri, gruppi sisestatud adressaatidele.

Hetkel kuum