10 jaanuar 1999

Isamaaliit toob Jüri Mõisa riigikokku

Mõis on üleriigilises nimekirjas neljandal ja Padrik viiendal kohal, ütles Isamaaliidu pressiesindaja.

Isamaaliidu enam kui 200 kandidaadist koosneva nimekirja esinumber on Mart Laar, kellele järgnevad Tunne Kelam ja Toivo Jürgenson.

Kuuendal kohal pärast Mõisa ja Padrikut on Tõnis Lukas, seitsmes Jüri Adams, kaheksas Peeter Olesk, üheksas Lauri Vahtre ja kümnes Trivimi Velliste.

Isamaaliidu nimekirja 11. positsioonil on Jaan J. Leppik, 12. kohal Kalle Jürgenson, 13. Mari-Ann Kelam, 14. Andres Herkel, 15. Kadri Jäätma, 16. Sirje Endre, 17. Tiit Sinissaar, 18. Mart Nutt, 19. Aimar Altossaar ja 20. Vardo Rumessen.

Tallinnas on Isamaaliidu esinumbrid Jüri Mõis, Toivo Jürgenson ja Lauri Vahtre. Harju- ja Raplamaal Jaana Padrik, Pärnumaal Trivimi Velliste, Viljandi- ja Järvamaal Mart Laar, Ida- ja Lääne-Virumaal Tunne Kelam, Tartu linnas Tõnis Lukas, Tartu- ja Jõgevamaal Kalle Jürgenson, Lääne-, Saare- ja Hiiumaal Mart Nutt ning Valgamaal, Võrumaal ja Põlvamaal Ülo Peets.

Autor: BNS

Hetkel kuum