27. jaanuar 1999 kell 22:00

Hansapanga Kindlustus jaotab kasumi kliendiga

Eesti Kindlustuse avalike suhete juht Piret Kütt ütles, et Eesti krooniga seotud lepingutele lisanduv kasumieraldis on neli protsenti lepingute reservist, Saksa margaga seotud lepingute puhul on kasumieraldis üks protsent lepingute reservist.

Hansapanga Kindlustuse arendusdirektor Veikko Tamlak ütles, et lepingute reserv kujuneb klientide kindlustusmaksetest koos kindlustusseltsi investeeringute tuludega. Summast on lahutatud kindlustusseltsi ülalpidamise kulud, selgitas ta.

Tamlak ütles, et lepingute reserv on madal, sest seltsi asutamise kulud olid suured.

Hansapanga Kindlustus tegutseb Eesti elukindlustusturul alates 1996. aasta märtsist.

Elukindlustusturul oli Hansapanga Kindlustusel 1998. aasta lõpu seisuga 16,6 protsendi suurune turuosa.

Autor: BNS

Hetkel kuum