ÄP fototoimetus • 18. veebruar 1999 kell 22:00

Pastasõprade kohtumispaik

Itaalia kööki, mitmekesist kohvivalikut, erinevaid hommikusööke, lihtsust ja kokkuhoidu armastavatele inimestele on vanalinnas juba ligi aasta avatud restoran Spaghetteria Buongiorno.

Itaaliapärane restoran koosneb ühest paraja suurusega söögisaalist, mille interjööri ilmestavad seinamaalingud. Oma soovi kohaselt võib külastaja istuda viltu vajuva Pisa torni või suursuguse Milano katedraali kõrvale. Hea tahtmise korral on võimalik end unistada ka Veneetsia karnevali melusse.

Igal hommikul pakutakse restoranis nelja erinevat hommikusööki hinnavahemikus 30--40 krooni ning kümmet moodi valmistatud kohvi. Lõunale minnes saab klient valida viie pastaroa ja supi vahel ning menüü on iga päev erinev. Põhiroogade hinnaskaala jääb 25--60 krooni vahemikku. Peale selle pakutakse restoranis hulgaliselt salateid ja kuumi suupisteid (30--70 krooni).

Eriti teravaid elamusi ihkav pastasõber võib peale traditsiooniliste roogade tellida ka sütel grillitud mõõkkala, mis küpsetatakse ning maitsestatakse kõigi külastajate silme all.

Müürivahe tänaval asuv pastarestoran toob Tallinna killukese Itaaliast.

Autor: ÄP

Hetkel kuum