24. veebruar 1999 kell 22:00

Lauatelefoni saab ühendada kõrvaklappidega

Ericssoni uus lauatelefon sobib müügisekretäridele ja telefonimüüjatele.

Ericssoni kõrvaklapiliidesega lauatelefon TEL 15 HS on mõeldud eelkõige telefonikasutajale, kes oma töö spetsiifika tõttu peab kõne ajal tihti infot üles märkima või otsima sissehelistaja küsimusele vastust.

Müügisekretärid, firma allüksuste sekretärid, telefonimüüjad -- just sellise töö tegijatel on nüüd võimalus oma lauatelefonile integreerida kõrvaklapid, mis loovad mugavama töökeskkonna. Ericssoni lauatelefonil saab kasutada kas toru või kõrvaklappe.

19 kiirvalimismälu annavad võimaluse valida ühe klahvivajutusega number, kuhu regulaarselt helistatakse. Kindlasti sobib selline telefon ka infoliinide töötajale, kes ootavad vaid sissetulevaid kõnesid. Kuid sellise koormusastmega töö tegijale on võib-olla sobivamad professionaalidele mõeldud operaatori töökohad.

Ericssoni telefonile pole klappe kinnistatud. Seega saab klient ise firma Plantronics tooteseeriast valida sobiva hinna ja kvaliteediga kõrvaklapid ning neid soovi korral telefoni liidesesse pista.

Kõrvaklapid standardvarustusse ei kuulu, need tuleb tuleb telefonile lisaks osta. Klappe on ühe- ja kahepoolseid, kuuldeaparaadi sarnaseid, üle pea hoidvaid jt.

Hetkel kuum