3. märts 1999 kell 22:00

Veebruar tunnustas valguseliiti

100 tooli: moodsa disaini klassika väikevormides.

Saksa mööblitootja Vitra disainimuuseumi kogudest tõid rändnäituse Rotermanni soolalattu Goethe instituut ja Saksa kultuuriinstituut. Eksponeeriti tooli disainiklassika minivariante. Osa näidatud toolidest toodetakse Vitras seeriaviisiliselt: need suunduvad muuseumidesse. Aga ka eliidi riiulinurgale.

Mess Lamp valis parimad.

Tallinnas toimunud messi Lamp tähtsündmus mängiti välja messi avamisel. Pärjatud said parima ideevalgusti ja parima valgustusobjekti tegijad.

Parim ideevalgusti tunnustuse võitis Tõnis Vellama «Fusion», teine oli Andres Rohtla «Telk» ja kolmas Raido Laasi «TK1» ja «TK2».

Paimaks valgusobjektiks loeti Vanemuise kontserdimaja (esitaja OÜ Arpen Elekter), järgnes näitus «Valgusega ajast aega» (esitaja Malle Agabus). Aasta suurobjekt Grand Hotel Mercure jõudis konkursil kolmandaks (esitaja Hektor-Light).

Standard startis Soome turule.

AS Standard sõlmis lepingud, millega kavatseb koos Soome partneriga avada aprillis müügikeskuse Helsingis. Kesklinnas avatava müügikeskuse selle aasta müügikäive on prognoosi kohaselt 15 mln krooni. Kahe aasta pärast plaanib müügiesindus saavutada 50 mln kroonise käibe.

Hetkel kuum