16 märts 1999

Tulud deklareerib abiprogramm

Megasoft Profit saab hakkama eraisiku ja füüsilisest isikust ettevõtja tuludeklaratsiooni täitmisega. Programmi täidab deklaratsiooni, küsides dialoogi vormis küsimustele vastuseid ja andes nõu andmete esitamiseks. Kuna pea pole prügikast, on kasulik formaalsused jätta programmi hooleks. CD-l on ka kehtiva maksuseaduse tekst.

Pärast täitmist trükib Megasoft Profit deklaratsiooni programmis olevale blanketile. Maksumaksjal jääb üle see allkirjastada ja maksuametisse viia või postitada. Peale tulumaksudeklaratsiooni täitmise programmi on CD-l kaasas tasuta liitumine Unineti Interneti sissehelistamisteenusega, mis sisaldab esimese kuu tasuta Interneti kasutamist. CD-l leidub ka Internet Explorer 4 ja internetiühenduse installeerimise juhendaja.

Toode on mõeldud koduarvutite omanikele ja inimestele, kellel on ligipääs arvutile ning kes kasutavad seda oma igapäevaste asjade ajamisel. CD maksab 150 krooni.

150 krooni maksev tarkvara Profit aitab tuludeklaratsiooni täita.

Hetkel kuum