17. märts 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Eile laulatus, täna ristsed

Eile kirjutasid võimule pürgivad Isamaaliit, Reformierakond ja Mõõdukad alla koalitsioonileppele. Täna tuleb kolmikliidu tugevuse esimene katsumine -- riigikogu valib juhatuse. Parlamendi juhtkolmik näib olevat selge enne valimisi: esimees reformierakondlane Toomas Savi, aseesimehed isamaaliitlane Tunne Kelam ja keskerakondlane Siiri Oviir. Isikutest ehk olulisem on täna esimene vastastikune kompamine: selgub, kas valimistel riigikogus 53 kohta saanud liit on säilitanud kõik 53 häält või mõni on vahepeal kaotsi läinud või juurde tulnud. Samuti võib mingit aimu saada sellest, kui suure kandepinnaga võib arvestada kolmikliit ja kui suure toetuspinna on suutnud saavutada Savisaar.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt